Smelt de chocolade en de boter op een zacht vuurtje. Blijf roeren tot alles goed is gemengd.
Voeg het chocolademengsel toe aan de suiker.
Klop de eieren één voor één door het mengsel.
Voeg vervolgens de bloem en het zout aan het mengsel toe.
Mix alles goed door tot een glad geheel.
Voeg er eventueel de noten aan toe en roer nog eens alles goed door.
Giet het mengsel, met behulp van een spuitzak, in de bakvorm. De gebruikte silicone bakvorm (Silikomart SF005) heeft vijftien halve bollen met een doorsnee van vier centimeter. Het beslag is goed voor 60 cakejes of vier bakbeurten.
Bak ze 10 minuten in een op 170°C voorverwarmde oven.
1 Comment
Lore Nachtergaele
Posted januari 23, 2011 at 10:55 AM
Wij hebben gisteren de eer en het genoegen gehad om de laatste 2 brownie-cakejes te mogen verorberen: héérlijk!
Wij hebben gisteren de eer en het genoegen gehad om de laatste 2 brownie-cakejes te mogen verorberen: héérlijk!